KSZD

Контакт информации

Телефонски броеви:

+389 23 216 892 

E-mail:

contact@kszd.mk

Веб страница:

www.kszd.mk

Адреса: ул. Даме Груев 1, 1000 Скопје, Република Северна Македонија

Службени лица за посредување со информации од јавен карактер:

  1. Николина Тошанова, адреса Ул. Даме груев број 1, Скопје, e-mail: n.tosanova@kszd.mk 
  2. Севги Идриз Муратоглу, адреса Ул. Даме Груев број 1, Скопје, e-mail: s.muratoglu@kszd.mk
Skip to content