KSZD

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 02/2023

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 02/2023

за унапредување на 1 (еден) административен службеник во Комисијата за спречување и заштита од дискриминација

Leave a Reply

Skip to content