KSZD

Благодарница за КСЗД во проектот „Блокирај ја омразата. Сподели љубов!“

Во рамките на зедничката програма на Европската унија и Советот на Европа „Хоризонтален инструмент за Западен Балкан и Турција 2019-2022“, се одржа Завршна конференција на Проектот за промовирање на разноликоста и еднаквоста, каде Комисијата за спречување и заштита од дискриминација учествуваше како партнер.

Притоа на Комисијата и беше доделена благодарница за поддршката и вклученоста во кампањата „Блокирај ја омразата. Сподели љубов!“

Leave a Reply

Skip to content