KSZD

КСЗД со нов претседател

Комисијата за спречување и заштита од дискриминација ја известува јавноста дека на 21-та седница, одржана на 2.11.2022 година, членовите едногласно за нов претседател на КСЗД го избраа Исмаил Камбери, додека за заменик претседател е избран Игор Јадровски.

Оваа промена следи по оставката, која од лични причини ја поднесе Кире Василев од местото претседател и член на КСЗД.

Leave a Reply

Skip to content