KSZD

[Настан] Презентација на годишниот извештај на КСЗД за 2021 година

Комисијата за спречување и заштита од дискриминација ве кани на презентација на Годишниот извештај за 2021 година.

Настанот ќе се одржи на 15.03.2022 година, со почеток во 10:00 часот, во хотел Холидеј Ин, сала Милениум 2.

За сите кои не се во можност физички да присуствуваат на настанот, презентацијата на извештајот можат да ја проследат на следниов Zум линк: https://us02web.zoom.us/j/86191120058

Агенда:
10:00 – 10:15 – Пристигање на присутните

10:15 – 11:30 – Обраќање на членовите на Комисијата
– Презентирање на наодите од извештајот
– Минати, сегашни и идни предизвици за непречено функционирање на Комисијата

11:30 – 11:40 – Обраќање на Заменичката амбасадорка на Обединетото Кралство во Република Северна Македонија, г-а Џулија Смит

11:40 – 12:00 – Прашања и дискусија

12:00 – 12:30 – Коктел

Leave a Reply

Skip to content