KSZD

Презентиран извештајот за работата на КСЗД за 2021 година

Комисијата за спречување и заштита од дискриминација го објави првиот годишен извештај. Извештајот за работата на Комисијата за 2021 година може да го најдете на нашата веб страница во делот за Годишни извештаи.

Снимката од денешната презентација на Извештајот е достапна на нашиот Фејсбук профил:

Leave a Reply

Skip to content