KSZD

Јавен оглас за избор на членови на КСЗД

На 15 февруари 2023 година, во Службен весник на Република Северна Македонија бр. 34, објавен е Јавен оглас за избор на членови на Комисијата за спречување и заштита од дискриминација.

Leave a Reply

Skip to content