KSZD

Јавен оглас за избор на членови на КСЗД

На 8 ноември 2023 година, во Службен весник на Република Северна Македонија, објавен е Јавен оглас за избор на четири (4) члена на Комисијата за спречување и заштита од дискриминација.

Leave a Reply

Skip to content