KSZD

Категорија Uncategorized @mk

Огласна табла

Одлука за избор на кандидат по пат на Интерен оглас број 1/2022 за пополнување на работно место со унапредување со арх. број 04-392/18 од 12.08.2022 Одлука за избор на кандидат по пат на Интерен оглас број 2/2022 за пополнување на…

Претседателот Пендаровски со поддршка за КСЗД и ИДУЕП во борбата против дискриминирачкиот говор

Претседателот Стево Пендаровски со позитивен одговор на барањето на Институтот за добро управување и евроатлантски перспективи (ИДУЕП) за поддршка во форма на покровителство за справување со дискриминирачкиот говор и другите негативни појави на интернет. „Би сакал најпрво да Ви честитам…

Skip to content