KSZD

Aktivitetet aktuale dhe bashkëpunimi i ardhshëm janë tema e takimit mes kryetares së KPMD dhe Avokatit të popullit

Kryetarja e Komisionit për Parandalim dhe Mbrojtje nga Diskriminimi, Vesna Bendevska dhe Avokati i Popullit, Naser Ziberi, në takimin e sotëm diskutuan për aktivitetet aktuale dhe bashkëpunimin e ardhshëm ndërmjet dy institucioneve të pavarura.

Takimi u organizua nga Komponenta 4 “Forcimi i mbrojtjes së të drejtave themelore dhe forcimi i pranimit të mjeteve alternative të paraburgimit” të projektit “Mbështetja e BE-së për sundimin e ligjit” financuar nga Bashkimi Evropian.

Leave a Reply

Skip to content