KSZD

Category Lajme

KPMD ËSHË PËRFSHIRË NË FUSHATËN 16 DITË TË AKTIVIZMIT

Komisioni i Parandalimit dhe Mbrojtjes nga Diskriminimi është bashkuar fushatës 16 Ditët e Aktivizmit të organizuar nga Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar. Në këtë fushatë, anëtari i Komisionit Kire Vasilev thekson se në rast të diskriminimit në marrëdhëniet e punës,…

Skip to content