KSZD

Default image

KSZD

Огласна табла

Одлука за избор на кандидат по пат на Интерен оглас број 1/2022 за пополнување на работно место со унапредување со арх. број 04-392/18 од 12.08.2022 Одлука за избор на кандидат по пат на Интерен оглас број 2/2022 за пополнување на…

Skip to content